B2C Acronis True Image Home 2012
Bitdefender Iris
Home > SOFTWARE > PC Tools > Acronis True Image Home 2012
Acronis True Image Home 2012
Windows(CD)

Acronis True Image Home 2012

Prijs: € 49,99
Taal: NL
stock.png Op voorraad
Bookmark and Share
- Gratis levering vanaf 60 euro
- levering in 4 tot 7 dagen

Back-up, bescherm en herstel uw pc-systemen, toepassingen en bestanden en synchroniseer uw bestanden.

Hebt u ooit per ongeluk een bestand verwijderd, bestanden door een virusbeschadiging verloren of een defecte schijf gehad? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van manieren waarop men foto’s, muziek, persoonlijke en financiële gegevens verliest. Laat u dit niet overkomen. Bescherm uw pc met Acronis® True Image™ Home 2012.

Acronis True Image Home 2012 is gebouwd op de gepatenteerde Acronis-technologieën voor het maken van schijf-images en het uitvoeren van bare metal-herstel en biedt betrouwbare back-up- en herstelmogelijkheden voor uw pc-systemen, toepassingen, instellingen en persoonlijke bestanden. Vanaf een intuïtieve grafische interface, kunt u probleemloos aangeven waar, lokaal of online, en hoe vaak u een back-up van een pc wilt maken.

Creëer in enkele snelle stappen kopieën van uw harde schijf en zet ondertussen uw werkzaamheden voort. Als u een belangrijk bestand verliest, hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt de tijd terugdraaien en het bestand snel herstellen. U kunt tevens bestanden in verschillende mappen, online data-stores, op meerdere pc’s of bij vrienden en familie synchroniseren via het internet met behulp van de Acronistechnologie voor bestandssynchronisatie.

  • Windows 7 (alle Editions)
  • Windows Vista (alle Editions) SP2
  • Windows XP Home Edition (X32/X64, SP3)
  • Windows XP Professiona (X32/X64, SP3)
  • Nieuw! Bestandssynchronisatie. Het synchroniseren van bestanden op al uw computers is nog nooit zo eenvoudig geweest. 
  • Nieuw! Verbeterde NASondersteuning. Acronis True Image Home 2012 ondersteunt nu de bekroonde Nonstop Backup-technologie van Acronis op een gedeeld netwerk.
  • Verbeterd! Gebruiksgemak Acronis True Image Home 2012 biedt u de mogelijkheid het starten van een back-up te vertragen tijdens het opstarten van de computer, zodat het geen impact op uw system heeft.
  • En nog veel meer...