Bitdefender Iris
Home > SOFTWARE > Kantoor > ReadIris Pro 14 PC
ReadIris Pro 14 PC
Windows(CD)

ReadIris Pro 14 PC

Prijs: € 99,00
Taal: NL/FR
verwittig mij als er terug voorrraad is.
Bookmark and Share
- Gratis levering vanaf 60 euro
- levering in 4 tot 7 dagen

Bevrijd uzelf van papier.
Readiris™ Pro 14 is een krachtige OCR-oplossing die ontwikkeld is voor particulieren en zelfstandigen. Dankzij Readiris™ Pro 14 verbetert u uw productiviteit en bespaart u ongelofelijk veel tijd bij de conversie van papieren documenten, PDF's of afbeeldingsbestanden in digitale bestanden die u kunt bewerken, comprimeren, doorzoeken en delen op de Cloud met een enkele klik!

• Intel® Pentium® IV PC of hoger aanbevolen.
• Microsoft® Windows® 7, Vista® of XP.
• 512MB RAM (1GB aanbevolen).
• 120MB vrije ruimte op harde schijf.
• CD-ROM lezer.

Gebruiksvriendelijke tekstherkenning en documentarchivering: Hertyp nooit tekst en bespaar maximale tijd bij het scannen, herkennen, converteren en archiveren van al uw documenten in een enkele klik.
Revolutionaire kwaliteitsvolle compressietechnologie (iHQC™): Creëer PDF- en XPS-bestanden in kleur die tot 5 keer kleiner zijn dan de oorspronkelijke afbeelding. Ideaal voor het archiveren van documenten!
Uitgebreide ondersteuning van draagbare documentformaten: Zet al uw papieren documenten om in doorzoekbare PDF- en XPS-bestanden. Converteer elke PDF in bewerkbare tekst.
Meertalige oplossing: De OCR engine herkent 137 talen (inclusief Aziatische talen, Russisch en Arabisch) en de gebruikersinterface is in 28 talen gelokaliseerd.
Verbindingspunten met de Cloud: Gemakkelijke integratie met uw favoriete Cloud-diensten. Upload naar Dropbox, Box.net, Google Docs™ en Evernote™ in een enkele klik!
Geavanceerde herkenning van tabellen: Ondersteuning van Microsoft®’s spreadsheet ML formaat voor een perfecte reproductie van tabellen.
Scan naar e-mail: Readiris™ Pro 14 is de gemakkelijkste manier om papieren documenten te scannen en ze automatisch via e-mail te verzenden.