Bitdefender Iris
Home > PROMOUNTS PROCAP BLACK
PROMOUNTS PROCAP BLACK

PROMOUNTS PROCAP BLACK

Prijs: € 29,99
Taal: FR/EN
stock.png Op voorraad
Bookmark and Share
- Gratis levering vanaf 60 euro
- levering in 4 tot 7 dagen

"
Ook moe van het dragen van je GoPro / Actie Camera maar wil je geen moment missen om opnames te maken, voel je je ook zo belachelijk met je GoPro aan een HeadStrap op je hoofd, wil je niet altijd een helm dragen maar toch hoogwaardige POV opname maken. dan is de PRO-cap DE oplossing!

De PRO-mounts PRO-cap is een hoogwaardige & trendy Snapback cap voorzien van het PRO-mounts logo en in de klep een GoPro / Actie Camera mount waarop eenvoudig je GoPro / Actie Camera te monteren is.

Zwaar? nee!

De GoPro Hero3, Hero3+ en Hero4 wegen nog geen 90 gram en door de positie van de camera mount direct tegen de voorkant is het gewicht goed verdeeld, ervaar het zelf!

De PRO-cap is vervaardigd van 80% Acrylic gecombineerd met 20% Wol waardoor de Snapback een luxe uitstraling heeft en toch waterdicht is. De Cap is voorzien van een Snapback sluiting waardoor 1 maat voor iedereen geschikt is.

Wanneer de GoPro / Actie Camera mount uit de klep verwijderd wordt kan de Snapback ook als Coole cap gedragen worden, het gaatje is netjes met een metalen ring afgewerkt.

De PRO-cap is voorzien van een Snapback tag en een ""Fear None, Respect Few"" quality sticker en is verkrijgbaar in Zwart met zwarte klep of Wit met zwarte klep."