Bitdefender Iris
Home > GAMES > PS4 > PS4 LEGO JURASSIC WORLD NL/FR
PS4 LEGO JURASSIC WORLD NL/FR

PS4 LEGO JURASSIC WORLD NL/FR

Prijs: € 17,25
Taal: NL/FR
stock.png Op voorraad
Bookmark and Share

Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO® Jurassic World™ de eerste videogame waar spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren. Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films. Fans kunnen sleutelmomenten uit het spel herbeleven en krijgen de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken.

  • PS4
  • Herleef de sleutelmomenten uit alle vier Jurassic films: Een avontuur dat al 65 miljoen jaar in de maak is- nu in de klassieke LEGO blokjes fun!
  • Richt schade aan als LEGO dinosaurussen: Kies uit 20 dinosaurussen, waaronder de vriendelijke Triceratops, de dodelijke Raptor, de kwaadaardige Compy en de ontzagwekkende T-Rex.
  • Stel jouw eigen dinosauruscollectie samen: Verzamel LEGO amber en experimenteer met DNA om volledig originele dinosaurussen te maken, zoals de Dilophosaurus Rex.
  • Bevolk en onderzoek Isla Nublar en Isla Sorna: Stop jouw unieke dinosauruscreaties in een omheining om jouw speciale Free Play missies te voltooien.
  • Speel met familie en vrienden met eenvoudige en toegankelijke drop-in, drop-out gameplay optie. (Alleen verkrijgbaar op console).